INNOVACIÓ I CLÚSTERS- CICLE DE JORNADES D'INNOVACIÓ

Disseny HUB Barcelona - Plaça de les Glòries Catalanes, 37. Barcelona

Este evento a expirado

Actualment la gestió de la R+D+i en les organitzacions és un apartat clau per a la millora lacompetitivitat de les empreses. Diferents estudis i entrevistes realitzades a empreses dels clústersindiquen que hi ha un alt potencial per a la millora de la seva gestió. En l'àmbit pràctic qualsevol classe d’empresa, indiferentment de la seva mida i del sector al qual pertany, s’hi pot veurereflectida.El Cicle de Jornades Innovació i Clústers té un doble objectiu: per una banda presentar diferents casos d’èxit i d’instruments que els permetin a les empreses conèixer de primera mà com millorar la sevagestió de la R+D+i i per l’altre formar als seus responsables en aspectes com la propietat intel·lectual, patents, l’ecosistema de recerca català, potencials línies de finançament o la comunicació de propostes i projectes.En aquesta primera jornada, empreses de diferents dimensions i sectors ens posaran exemples reals de com gestionen la seva recerca i innovació permetent als assistents conèixer procediments, bones pràctiques i iniciatives concretes.A qui va dirigit: Perfils de gestió de R+D d'empreses associades als clústers organitzadors.


DESCARREGAT EL PROGRAMA CLICKAN'T AQUI


El evento ha expirado

Día y hora


Añadir al calendario 2019-02-2009:30 2019-02-2013:15 Europe/Madrid INNOVACIÓ I CLÚSTERS- CICLE DE JORNADES D'INNOVACIÓ Disseny HUB Barcelona - Plaça de les Glòries Catalanes, 37. Barcelona

Lugar

Disseny HUB Barcelona - Plaça de les Glòries Catalanes, 37. Barcelona

Asistentes

Se el primero en confirmar

Comentarios


Para comentar, por favor inicia sesión o crea una cuenta
ACTUALIDAD FOOD&NUTRITION


Dubtes freqüents: Com funciona Nutri-Score? Quin criteri de càlcul segueix? 

Leer más

El premio estrategia NAOS a la promoción de una alimentación saludable en el ámbito escolar es para el proyecto “EYTO -KIDS” presentado por la Universitat Rovira i Virgili (Facultat de Medicina i Ciències de la Salut), Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (CTNS), Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Cataluña.

Leer más

Este 9 de Noviembre, uno de nuestros socios fue premiado en la V edición de los Premios Cepyme 2018.

Leer más
SUSCRÍBETE A LA NEWSLETTER